Presentation : Millan

Millennium Girl
 

Född: 1999
Kön: Märr
ras: Varmblodig travare
Mkh: 155 cm 
 
Millan, eller Millennium Girl som hon egentligen heter är min första riktiga "egna" häst. Jag hittade henne under hösten 2007, då hennes fodervärd skickade ett meddelande till mig. Vi åkte och provred, liten busfia var hon då, tunn och långhårig pågrund utav förtidigt byte till vinterpälsen. Vi tog henne till galoppbanan och hon gav gärnet. jag blev lite förälskad.
Vi åkte hem , tänkte över saken och ringde sedan några dagar senare. i början på höstlovet åkte vi och hämtade henne. vid julen där 2007 betalade jag och nu har jag ägt henne i snart 5 år :) 
vi har hunnit med att tävla några få Clear rounder (upp till 70 cm) alla felfria. vi har tagit hopplektioner, när vi insåg att millan verkligen älskade hoppning så började vi ta lektioner, vi tog oss över 110 cm som högst ihop under den perioden. sedan 2009 betäckte vi henne med hingsten Geronimo och i maj 2010 föddes Spurs. från och med sommaren 2011 till sommaren 2012 ( iår) var hon utlånad till en tjej i Mariestad. Men nu är hon hemma igen och går tillsammans med Kaisa och Spurs. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp